Ocet jabłkowy Voelkel 750ml (naturalnie mętny) Demeter
Opis
Ocet jabłkowy Voelkel 750ml (naturalnie mętny) Demeter
Ocet jabłkowy powstaje w tradycyjny naturalny sposób. Podczas fermentacji najpierw jest delikatnie wyciskany z aromatycznych jabłek tworzących wino. W dalszej fazie fermentacji powstaje wyjątkowo delikatny ocet jabłkowy. Z wina jabłkowego powstaje naturalnie delikatnie aromatyczny ocet jabłkowy. Stanowi on cenny i cieszący się dużym uznaniem niefiltrowany i niepasteryzowany produkt naturalny.
Ten naturalnie mętny ocet jabłkowy Voelkel Demeter nie jest filtrowany, dlatego może zawierać naturalnie mętny osad, który jednak nie ma żadnego wpływu na jakość produktu.
Przed użyciem wstrząsnąć.
Dorośli:
Jedna łyżeczka octu jabłkowego na szklankę wody, 3 razy dziennie 30min przed posiłkiem
Dzieci:
Jedna łyżeczka octu na pół szklanki letniej wody można dodać 1-2 łyżeczki miodu - maksymalne spożycie 1 raz w ciągu doby.
Producent:
Voelkel GmbH